söndag 13 juli 2008

Fredrik var här...

... och hälsade på igår. Med sig hade han lite nya kataloger från företaget han är marknadschef på, Select Travel. Jag hade bett om en ny katalog, eftersom den förra vi fick börjar bli lite väl sönderläst nu.

Select travel är iallafall en resebyrå som specialiserar sig på exklusiva resor. Priserna står inte ens med i katalogen, utan de är märkta med kategori 1-4 där ettorna är billigast med priser på under 4.000:-/natt och fyrorna är dyrast med priser på över 27.000:-/natt. Lågsäsong.

Det här är en sådan fantastisk lektyr för någon som jag, som älskar att resa men som ofta (läs: alltid) begränsas av min budget. Jag drömmer om att nån jävla gång få åka till North Beach på Seychellerna och bo i en private villa på en secluded beach med 24-hour personal butler service. Det finns inte ens en meny på restaurangen utan the chef cooks from guests wishes using fresh ingredients. Ja det ser så jävla underbart ut att det gör ont och jag undrar varförihelvete jag inte är miljonär.

Fredrik skulle för övrigt åka iväg på en liten spontantripp på tisdag. För mig innebär det att kanske åka till Bergvik över dagen. I Fredriks fall innebär det att han och sambon åker till Kina i fyra dagar, för han "fick tag på så sjuuuuukt billiga biljetter i business class". Hmpf.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mina spontantrippar hamnar allt som oftast vid Ica...där jag kan fynda blöjor med mina urrivna snik-kuponger o kanske, om jag har riktigt tur, nån stor Fazer Blå. Eller två.