tisdag 4 november 2008

Då var det dax för det amerikanska...

Äcklig läppstiftshund eller Sarah Palin?


... valet idag, och jag undrar: Vem är John McCain? Han har ju helt hamnat i skymundan av den där barracudan Sarah Palin.

Vilken otäck människa! En vapenkåt sydstatskärring som bor i helt fel landsände, med man och fem barn. Och det roligaste av allt i dubbelmoralens USA, är att den äldsta dottern blivit på smällen och ska ha barn med traktens hockeyhunk. Inte nog med att hon alltså har idkat sexuellt umgänge innan hon gifter sig, hon har också skämt ut den kristna mamman inför hela landet. Lev som du lär, liksom.

Men det är ganska synd om redneckpojken som nu alltså ska bli farsa. Men okej, som man bäddar får man ligga. Det kan ju dock kännas lite hårt att ett samlag nu måste leda till giftemål. Det värsta måste ju ändå vara att få Sarah till svärmor.

Och Palin jämför sig själv med en pitbull - fast med läppstift. Vem fan vill se ut som en sminkad hund?

Sarah Palin har alltså fem barn. Det yngsta är inte ens ett år, och har dessutom downs syndrom. Så kan det gå när man inte fattar när det är dags att sluta yngla av sig! Nu tycker jag inte att DS-barn är ett straff på något vis, men det kräver ju betydligt mer av en som förälder än ett "vanligt" barn. Och istället för att faktiskt vara 100% närvarande som förälder - både för att kunna ge sitt handikappade barn trygghet och för att hålla liiite koll på döttrarna - tycker Palin att det är bra att försöka få in en fot i Vita Huset.

Och förresten så gillar hon inget alls som jag gillar. Som till exempel att homosexuella ska få gifta sig, att kvinnor ska ha rätt till abort och att jag inte tror på dödsstraff.

Nej, nu håller vi alla tummar som finns för Obama i natt! USA behöver en svart ledare. Det är fan på tiden.

Amen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Maria jag håller med dig om mycket som du ger uttryck för i din blogg.Och idag kan vi fira att Palin inte blev vicepresident.
Ps var fann du bilden på det läppstiftsprydda monstret?
kram M