torsdag 4 mars 2010

Det finns väl ingenting...

... att berätta egentligen. Är fortfarande hemma och vårdar barn, Det Mest Behagliga Barnet att vårda dårå, så jag har både hunnit ta en tupplur och rensa mer kökssåp idag. Snart har jag lovat bort mig själv till ett mysbad med hårinpackningar och ansiktsmasker och annat. Ska bli ganska förnämligt faktiskt.

Har även hunnit glo igenom barnens garderober idag, och insett följande:

1. Mollys är helt smockfull inför våren - behöver en upplyftning inför sommaren, men är perfa fram tills dess. Nya jympadojjor is all we need. Och så ska jag reklamera vårjackajäveln för sexhundra igen pga dragkedjan som bara går sönder.

2. Loves garderob är också helt utan anmärkning. Helt plötsligt har han fått en massa påfyllning av the Very Best of Ludvig - en del plagg som vi faktiskt sparat. Behöver dock också nya pjucks inför våren, å sen är det en himla massa shorts och tjafs framöver.

3. Ludvig dock... han har inte mycket kvar. Han bor ju i lånkisar hela vinterna, och så plötsligt har han vuxit ur varenda jeansbralla. Tishorna från förra våren ligger tryggt nerbäddade i Loves låda numera, och tröjorna han bråkat i hela vintern är nästan midjekorta. Här behövs en insats!

Får bli lite shopping, åh vad tråkit!

Inga kommentarer: