lördag 27 mars 2010

Dagen började med att...

... Love sov till halv sju. Han somnade inte förrän 21.30 igår, så det var väl inte så himla fantastiskt ändå. En tvååring som har nio timmars total nattsömn? Jag tror att det är lite i underkant.

Molly hade bestämt att vi fick komma in vid halv åtta. Först ville hon att vi skulle komma in så fort Love vaknade, men sedan var hon inte så pigg på att gå upp vid fem iallafall. Så halv åtta bestämde hon. Längre än så skulle hon inte orka vänta.

När vi kom in och sjöng hade hon varit vaken och vridit sig som en mask i en timme. Molly hade bestämt att hon ville ha o'boy och rostad macka med skrattande kon-ost på. Och en bulle - för det får man på födelsedagen faktiskt. Åsså var det ju presentdax!
Det gäller att hålla ställningarna även på morgonkvisten.

Först öppnade hon paket från storkusinerna och moster i Gävle.

Och sen fick hon våra paket; en bok om henne själv, två filmer, och en mobiltelefon. En rosa som kunde ta kort, det var det viktigaste.

Efter frukosten åkte Mattias och jobbade. Sedan var det en lång väntan tills resten av familjen kom på kalasfika.
Det var tydligen lite för många ljus att blåsa ut i ett enda andetag...
... men när hon väl lyckades, applåderade hon sig själv.

Mer paket blev det! Bland annat fick hon pengar, Madonna-dvd, halsband, örhängen och presentkort. Molly var as-as-nöjd som hon sa själv.

Nu är jag ganska trött efter att ha styrt upp kalas tre helger i rad. Nästa gång vi firar födelsedag i familjen är när jag fyller 31. I december.

Killarna sover och Molly har åkt till pappan för att fira vidare. Nu chillar vi i soffan med chow mein och Entourage.

Inga kommentarer: