lördag 27 september 2008

Denna dagen blev ganska...

... trevlig, fast det är jobblördag för maken.


Det började i morse när vi satt och åt frukost. Ludvig är ju minst sagt en slow eater, och nu har han börjat köra med två ursäkter VARENDA gång vi sitter vid matbordet, för att få en anledning att ta en paus. Ursäkt nummer ett: "Måste pussa krama mamma" och två: "Måste bajsa kissa" (oftast lyckas han pressa ur några droppar, men inget mer). Efter att han kört toalett-ursäkten kom han liksom aldrig tillbaka till matbordet. Då hittade jag honom här:


Rymmaren

Sittandes på knä i trappan med brallorna nerdragna fortfarande. Och så var det ju Svampbob på TV så det är klart man fastnar.


Sen var det klassfotbollsfinal, och det är helt sanslöst, men Mollys lag vann! Ja, de spöade skiten ur varenda lag och var superöverlägsna! Det enda molnen på himlen (förutom de faktiska monen på himlen) var en flicka i ett av de andra lagen. När Molly frågade vad hon hette, svarade hon: "Teddy, men håll käften nu." Och när matchen var slut sa Teddy: "Tack för en jävla god match." Sånt här kan Molly bli väldigt upprörd över. Men mest upprörd var hon över att flickan hade ett sånt fult namn.


The team --- fråga mig inte vad de heter... det finns nån Heja Krisse och Kom igen Albin och Jobba nu då Herman...

Prisutdelning uppe på scenen

Bravissimo! Molly and the buckla

Inga kommentarer: