fredag 1 oktober 2010

Har varit iväg nu...

... på morgonen och tagit första dosen vaccin. "Det här är första riktiga steget inför resan," sa jag glatt i bilen. "Det är bara tre månader kvar tills vi åker."

Skrik, gråt och tusen protester senare var jag inte riktigt lika munter. Molly skulle ta första sprutan för att få det överstökat. Hon vände sig bort från småbrorsorna när hon fick sprutan och stora tysta tårar trillade nerför kinderna på henne.

Love och Ludvig var lite småhysteriska, men efter att ha fått Star Wars plåster/löfte om godis ikväll/löfte om tv-spelande ikväll och varsin liten present lugnade de ner sig. Ludvig valde en liten plastödla. Love valde först ett suddigummi som han trodde var godis och som han försökte äta upp, men ångrade sig och tog sedan en liten ring med en glittrig jordgubbe på. Så söt.


Men det värsta är fan priset alltså. 2690:- kostade det idag. I november är det dags för dos två, och så måste vi ta stelkramp också, jag och Mattias. Då kostar det 3320:-. Och i vår ska vi ta tredje dosen. 2690:- igen. Fyyyyy fan. Den här månaden är rätt sugig ekonomiskt som den är. Tur att man har en mamma som betalar för sådant här.♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, du har tur du!!!!kram från en fattig svärmor