fredag 27 augusti 2010

Ny termin innebär...

... nya aktiviteter för Molly. Jag vill gärna att hon har ett fritidsintresse utöver att spela Sims. Tidigare har hon prövat på simning och fotboll, cirkusskola och teater - men ingenting har riktigt fastnat. I år vill hon gå på karate. En timme på måndagar och onsdagar. Perfekt tycker jag!
Hon har ett annat fritidsintresse också: att glo på tv. Även här finns det lite restriktioner när skolan dragit igång: hon får inte följa hur mycket som helst, för om hon fick välja själv så skulle det inte finnas tid till annat. Helgkvällarna är givna med Let's Dance och Idol och allt detdära. På veckodagarna blir det värre. Det gäller verkligen att välja något bra.

Just nu kollar vi på Danska Hollywoodfruar och förfasar oss över Simones fruktansvärda botoxstela ansikte - hon ler med munnen men inte med resten av ansiktet, mycket märkligt -, men det är snart slut. Desperate Housewives gillar hon också, men det har inte dragit igång än.
Och efter mycket funderande vill hon gärna följa Kourtney och Khloé takes Miami. Det här programmet handlar om Kim Kardashians lite mindre kända systrar. Mattias frågade mig häromdagen vad de är kända för? Ja inte vet jag. Typ inget. Mer än att de är rika och så jävla kåta på att vara i rampljuset och prata om sina plastikoperationer och bråka med övriga familjemedlemmar framför kameran.

Kourtney och Khloé blir det inget med i den här familjen. Någon måtta får det vara. Och hur den där bisarra vindögda apan till vänster får vara med överhuvudtaget är ju en annan fråga.

Inga kommentarer: