lördag 30 maj 2009

Igår kväll var det...

... hejbaberiba till klockan 23, då samtliga barn gick och lade sig i vuxensängen! Vi hade varit ute och lekt i det fina vädret halva dagen, planterat blommor och rensat ogräs. Skvallrat med grannarna och fikat. Hoppat studsmatta och gungat. Love feberfri efter en alvedonkur på morgonen, och sedan höll sig temperaturen normalt resten av dagen. Ludvigs jack verkar läka bra det med. :)

Busliv på kvällen, dels hade grannarnas tonåring fest. Och barnen var på superhumör och sprang omkring och stojade.

Och så har vi ju en härlig man i 35-40-års åldern som hyr ett garage mittemot. Han är en sådan där jävla fjant som liksom inte har något liv, förutom en mycket glänsande bil och motorcykel som han mekar med jämt. Han har jeansen lite för högt uppdragna och en reklam-tshirt instoppad - och skärpet lite för hårt åtdraget. Å råttfärgad helikopterplattafrisyr. Ingen fru och inga barn och inga kompisar. Jävligt tragisk person.

Iallfall så har han ju då en hobby, och det är att greja i det här garaget. Ett av hans paradnummer är att han låter motorcykeln stå på tomgång och så sitter han på sadeln och provgasar i typ fem minuter åt gången. Utan ljuddämpare förstås. Och rakt utanför vårt sovrumsfönster. Och aldrig tidigare än klockan 21 på kvällen. Och detta gör mig givetvis vansinnig. Och alla andra barnfamiljer i området också. Men alla svennegrannar är mycket rädda för att konflikter och för att stöta sig med någon. Hade detta skett på Kronoparken hade Fjanten haft minst ett brutet ben vid det här laget. Och igår var Mattias modig nog att säga ifrån! Han kan bli mycket aggressiv vid rätt tillfälle, men som tur var hade han Love på armen när han gick ut. Annars hade kanske Mercan haft ett låååångt rivmärke på ena sidan. :)

Och idag är det typ 25 grader varmt. Och klassfotbollsfinaler. Och Robinsonfinal. Åsså ska vi grilla med Johanna å bebi F ikväll. Lovli.

1 kommentar:

Mamasnest sa...

Vi har en granne som låter sin fyrhjuling stå på tomgång kl 06.30 här utanför varje morgon. Även om barnen är sjuka och har sovit dåligt på natten tvingas de alltså vakna den tiden VARJE dag. *morrar*
Vi har sagt till massor av gånger men inget händer...
Nu jävlar ska vi hitta ett hus!!!