onsdag 18 augusti 2010

Gårdagen tillbringades...

... till stor del på hotellrummet. Molnigt och halvkallt hela dagen förutom en sväng på eftermiddagen då vi rusade ner till poolen och tog ett dopp.

Sedan åt vi på rummet: Molly åt Billy's pizza och jag en frusen Pasta Carbonara som jag värmde i micron, åsså Ben & Jerrys till efterrätt. Sedan satt vi på balkongen och spelade kort och jag lärde Molly ett par patienser.

Och vi byggde nya hus på Sims och fick tvillingar som bara var till besvär. Och jag läste en bok och Molly tittade på Måns Zelmerlöv på Allsång på Skansen.

Att bara göra ingenting, eller bara spela obegränsat med Sims, är en typ av semester det med. Och nu har vi bara morgondagen kvar av sol och bad, för på fredag morgon åker vi hem. Jätteskönt och supertrist i en härlig kombo - precis som det ska vara när semestern är slut.

2 kommentarer:

Marryp sa...

Är det snuskigt dyrt med allt på Mallis?? Vi ska dit i september, och allas komentar när man berättar vart man ska är: Fint,Meen guud va dyrt det är där..

Maria sa...

Marryp - ja, alltså det är INTE så billigt som det var för några år sedan. Nu var vi inte ute på så många restauranger och åt, men några prisexemel kommer här (cirkapriser):
Läsk €2,50
Pizza/pasta/sallad €9
"finare" rätter typ köttit eller fisk €15
Glass (typ cornetto) €2