måndag 29 juni 2009

Mattias tog med sig...

... kameran när han åkte till Norrköping. Annars hade jag givetvis tagit bilder på barnen när de sprang i vattenspridaren i trädgården. Och hoppade i minipoolen och skrek av skratt.

För detta varade ungefär i tio minuter. Sedan var Love sur igen. Det hade varit fint att haft bildbevis på att det faktiskt fanns en glad stund idag. Hela dagen har Love hållt igång med ett mycket irriterande gnäll som påminner om en gnisslande gammal dörr.

Förutom att han måste vara såinihelvete trött, har han hela munnen full i kindtänder som håller på att ploppa upp. Detta medför att han inte har någon matlust alls. Han har druckit en smoothie och ätit två pannkakor idag. Och ätit en halv macka - och smulat sönder resten.

Tandsprickning innebär också diarrér. Love har bajsat fem gånger idag. Den sista gången skedde under tiden Ludvig åt middag, jag stod lutad mot diskbänken och skrev inköpslista och Love lekte med kastruller. Så börjar han panikskrika helt plötsligt, och när jag tittade ner såg jag att det låg en brun pöl på golvet. Och småsplatter på väggarna. Och Love hade hela nävarna fulla med bajs som sipprade ut mellan fingrarna.

Jooråsåatte. Det här med barn är roligt nästan jämt.

Inga kommentarer: