lördag 27 juni 2009

Då var ännu en dag...

... till ända. Olivers kalas var mycket trevligt trots att 14 hormonstinna pojkar hoppade i poolen samtidigt. Efter det gick ingen säker.

Pernilla hade överdrivit något med maten som vanligt. Först serverades korv med bröd, sedan fika i form av muffins/kakor/chokladbollar. Sedan fick barnen varsin glass, och det var ingen vanlig isglass från Konsum precis. Det langades fram Magnum och TipTop och Sandwich från frysen. Innan barnen gick hem fick de dessutom varsin godispåse. Denna godispåse innehöll bland annat en hel påse chips.

Man kan sammanfatta det lite som så att det var iallafall ingen som gick hem hungrig.

Sedan skulle vi bege oss iväg på lite shopping denna helg! Jag stod och drog i Odd Molly-toppar och Cheap Monday-jeans inne på Sivi och tog tillslut rubbet - men det slutade att jag kom även hem med inget mindre än en ny resväska också! Och barnen fick sitt också. Många fina barnklädesbutiker där som gräver djupa hål i plånboken!

Nu är det hemfärd imorgon förmiddag. Då ska jag hem å lösa av Mattias som ska åka till Norrköping med jobbet i några dagar. Vi tar verkligen vara på den vackra sommaren ihop.

Bilder kommer en annan dag!

Inga kommentarer: