söndag 14 juni 2009

Idag har vi spenderat dagen...

... med Helen & Co i Mariestad. Helen bor i Alingsås och vi ses alldeles för sällan, så nu kom vi på den fiffiga idén att vi skulle mötas halvvägs - vilket visade sig innebära Mariestad.

Efter att ha ätit lunch på McDonald's, skulle vi åka in till Mariestads centrum för att försöka hitta en park/lekplats som vi kunde hänga i under några timmar. Efter lite vilseleddkörning, hittade Helen en man utanför missionskyrkan som vänligt nog eskorterade oss ut till missionskyrkans sommarhem. Lite suspekt först, men där fanns både en liten badstrand med båtbrygga, lekplats, minigolf och ett mycket pittoreskt café med härlig veranda. Och det var mycket barnfamiljer där, och en del verkade ganska okristna som vi, så det var verkligen helt perfa.

Stella och Molly



Love


Molly och det eviga klättrandet. På väg ner ramlade hon och skrapade upp sig på ena höften och bak på ryggen. :( Ludvig tittar avundsjukt på.


Frank ville inte vara med på kort. Han tittade inte ens på mig. Då var jag fiffig nog att säga "Frank, vill du ha godis?" varpå han genast lyfte på huvudet. *Klick klick*


Snyggmamman med de fina barnen.


Åsså var det dags för minigolf. Ludvig gjorde sitt allra bästa.


Gladfisen.


Love och Stella. A match made in heaven.


Molly hjälper minisar och Helen petar ut snorkråkor på Frank.


Kanske glömde säga det, men detta är familjen där samtliga medlemmar har några extra kromosomer. Molly frågade mig en gång "Mamma, är Helen en vuxen eller ett barn?". Sanningen är att jag faktiskt inte vet. Underhållande och fabulös är hon iallafall.

1 kommentar:

Catti sa...

Åååh, jag vill klämma och gossa med Loves små bulliga kinder. Vilken liten goding!