söndag 15 maj 2011

Ladies and gentlemen, I...

... give you: Fredrik Karlsson. Här har vi mannen som får vår kära Bosse att blekna med hästlängder. Den här mannen är inte bara styrd av sin jämställda sambo - även hon aka regeringen - han är också en sådan som kan bli vrålförbannad över bad beats i poker. Jag har inte upplevt denna sida av Fredrik personligen, men det finns ju stories om man säger så. Man JiDDrAr inte ostraffat med den här mannen, trots hans somewhat rara Lilla Fridolf-utseende.

Fredrik är lätt att göra en karikatyr av. Inte nog med att han har en såndär ocharmig bräkande Motaladialekt, han har också en del andra attribut som det är ganska tacksamt att göra narr av. Varje gång jag träffar Fredrik står jag som ett frågetecken över att han har så inihelvete urringade tröjor. Man kan tro att det är Theres' gravidtunikor han drar på sig eftersom de har ett ganska kvinnligt snitt, men jag tror att vi kommer närmare sanningen om vi konstaterar att han har en ganska så generös hårväxt på bröstet som han gärna vill visa upp. Det man inte har på huvudet har man på bröstet, kan man säga. Den här behåringen sprider ut sig som ett galet oansat men något glest underliv i olika virvlar hit och dit.

Har man tråkigt på en fest, kan man med fördel ta sig en titt på Fredriks underarm. För där sitter något så märkligt som en tatuering i en femkronorsstorlek som är allt annat än manlig. Som sagt, det man inte har... det får man ha på bröstet. Han kompenserar. Annars kan man be honom visa upp sina dataspelskills, för det gör han gärna. Och så ooooh:ar och aaaah:ar vi lite över hans förträfflighet när han har skjutit ner tolv militärsoldater på under en minut och så är han nöjd sedan.

För övrigt är det väldigt tacksamt att driva med dessa pöjker, eftersom killar överlag tar sånt här ganska bra. Skulle jag skriva om Bizzy och lusekoftor och valslakt och stereotypa soc-kärringar är det liksom inte lika roligt. Dessutom är Mattias Bosses och Fredriks chef - så det är bara för dem att gap, tugga och svälja. Fniss.

Inga kommentarer: