fredag 11 februari 2011

Istället för att glo...

... på Let's Dance ikväll - eftersom Molly sover hos en kompis - bestämde jag och Mattias att vi skulle kolla på Sopranos. Vi har ju dragit igång ett sådant race igen, och ni har vi alla sex säsongerna att plöja igenom. För femte gången. Eller tionde?

Gudarna!
Men iallafall så hamnade vi på VH-1 istället, där de visst kör någon "Final countdown - Best of VH-1 music" ikväll. Och här har vi nu suttit fast i några timmar.

Det är Bob Marley och tusen tankar från Kronoparken, när Pernilla och Ola låg ute på gräsmattan och solade och lyssnade på Redemption Song så det hördes ända bort till Stora Lekparken när jag var på väg hem.

Och det är I Wanna Be Sedated med Ramones och vips! så är jag tillbaka i sjuan och McDonald's-häng med Lisa och Céline. Och det är dricka punköl med sugrör och Misfits och Danzig och Kian, Kejwan och kir. A-lagsbänken och Perra och Stefan Möller och Peter Japan. California White och häxblandning och tjuvade cigaretter. Those were the days! Man kunde göra lite som man ville för det dära skyddsnätet satt fortfarande kvar tajt runt omkring en.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååå det va då du kom in i mitt liv som en ljuvlig liten fjortiskickers =)
Kärlek å saknad!

Anonym sa...

tjyyyvade cigg ja oh lord../t