söndag 13 februari 2011

Det hotell vi har...

Svenska Kyrkan, New York
 ... valt i NYC, är samma som jag och Mattias bodde på när vi gifte oss, så det är grym nostalgi!

Newlyweds!

Hampton Inn är en typisk amerikansk hotellkedja, vilket är ganska betryggande för man vet liksom vad man får. Inga bedbugs, inget mögel i badrummet, inget råttbajs i korridorerna - men inte heller någon lyx och flärd om man nu är ute efter det. Hotellet är ungefär en motsvarighet till en amerikansk medelklassfamilj, eller som Scandic här hemma - rent och fräscht och väldigt lagom.

Tacky American decorations. Love it!
Just detta hotell ligger precis vid Madison Square Garden och är alltså två kvarter från Herald Square, där man hittar Macy's, Victoria's Secret, Foot locker, Sephora och Forever 21. För att nämna några få. Rakt över gatan från ligger en 99 cents-store, vilket är en riktig krimskramsaffär - och alltså borde falla Molly i smaken.
Candy gift basket for pregnant bride

Men det bästa med hotellet är att de har gratis wifi och gratis frukost. Plus varma nybakade kakor i lobbyn på eftermiddagarna. Det här med gratis frulle är väldigt ovanligt i New York, och kanske i hela USA, men det gör att man sparar väldigt mycket pengar om man kan få något i magen innan man ska ut.

Och när vi gifte oss så kom vi tillbaka på kvällen till en vackert dekorerad dörr, och en liten gift basket. Fin gest från hotellet tycker jag!

1 kommentar:

Mamasnest sa...

Just det här med att gå ut och äta frukost är det jag saknar mest från USA och Kanada. Det missar jag inte för allt i världen!
Tänk nybakade bagels eller en tur till IHOP. :-)