fredag 23 juli 2010

Tröttråtta Lindqvist rapporterar...

... direkt från Stockholm. Trevlig dag igår; resan gick smärtfritt, hotellincheckningen gick sådär - ett jäkla massa krångel för de ville prompt ha en betydligt dyrare rumskostnad än vad jag faktiskt bokat "men oooooj, det kanske är FEL på vårt bokningssystem, att fel pris går in?" konstaterades tillslut. Hmpf! För övrigt är hotellet fint och supercentralt. Zara och Hötorget precis bredvid. :)

Gröna Lund var superkul och Molly var vansinnigt modig och åkte allt, förutom att hon kroknade efter halva Spökhuset och tog nödutgången ut!

Kamerasladden är naturligtvis kvar hemma så bilder kommer ikväll! Nu ska vi äta frukost och sedan blir det lite shopping innan vi åker hem igen.

Och just det, en (ökänd) kändis sprang vi på när vi gick av Djurgårdsfärjan också. Hade det varit femton år sedan hade jag varit spattig hela kvällen! Molly och Vanja var mycket förfasade över att han var skådespelare OCH bankrånare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej älsklingar! Välkomna hem!
Barnen ,Pia och jag hade en bra dag tillsammans igår! De är ju så goa grabbarna!Om värmen slår till,badar vi kanske.Det är kallt nu på morgonen!POK Margarete

Anonym sa...

Heheheee.... Ja för 15 år sen hade du inte vaknat än...