onsdag 20 maj 2009

19 maj, del I

Molly hittade en ny kompis igår, en mycket söt brunhårig flicka från Stockholm. Hon heter Noelle. Och har en lillebror som heter Liam. Och en liten till, en mini som heter Elvis.

Alltså, nu har jag ganska förutfattade meningar vad gäller val av namn. Och visst är väl dessa namn ganska spretiga för att vara i samma familj? Noelle låter som ett mjukporrnamn, och borde ha syskon som heter Claudine och Francois. Liams syskon borde heta Lenita och Kevin. Å Elvis syskon borde heta Betty och Jonny.

Men i alla fall så är det en supermysig och avslappnad Bromma-familj, det här. Barnen är mycket väluppfostrade och mamman är sådär cool och skön så hon låter ungarna hållas litegrann, hon oroar sig liksom inte i onödan. Lilla Elvis går omkring och småsparkar på några hinkar. Mamman förklarar att Noelle slagit i stortån häromdagen och hoppat omkring på ett ben och ojat sig över smärtan, vilket Elvis funnit mycket underhållande och givetvis velat göra samma sak. ”Så nu sparkar han på allt, det är liksom inte mig han tar efter, hahaha”, säger mamman och vi skrattar gott ihop. ”Nä, men du sparkade pappa på pungen när han dumpade dig”, avslöjar Liam. HAHAHAHA, ja vi liksom ignorerar den där sista kommentaren och skrattar vidare åt Minielvis.

Inga kommentarer: