fredag 16 maj 2008

Fick en länk av Johanna...

...till världens mest patetiska blogg, Linda Rosings! Alltså gud vilken tragisk människa! http://www.hanky.se/LindaRosing Plastikkirurgi i all ära (heja Pernilla!) men det här... nä FY!

Tog en prommis när jag hämtat Ludvig, Molly och hennes kompis Saga. Gick förbi McD och tog en fika och sa hej till Mattias. Tjejerna hängde ute lite och beundrade grannkillen som är SÅ cool och snygg. Sedan sminkade de sig, jag tvättade bort ungefär 75% och sedan gick de på disco på Norrstrandsskolan. Visade sig att det bra var fem barn som gått dit! :D Molly var så upprörd när lappen om discot kommit upp i skolan, denna gång skulle det kosta TJUGI kronor istället för den vanliga tian (ungefär som om hon skulle betala själv liksom, kapitalisten!). Så det här kanske var någon slags massprotest, hahaha!!!

Molly har två kompisar här nu som ska sova över, och efter fredagstacos och cola sitter de nu uppe på Mollys rum och käkar popcorn och kollar på "Talang 2008". Ludvig älskar these chicks så han är i sitt absoluta esse!

Love har sovit ganska mycket på eftermiddagen idag - men var gnällig hela förmiddagen och har precis dragit ett litet kvällsskrik - och Ludvig har haft sina vanliga tiotusen utbrott. Allt är som vanligt med andra ord! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

haha.. jag linda rosings blogg kan vara bland det mest skratt retande jag läst någon gång.. looohooser