måndag 19 maj 2008

Det har varit en himla trevlig...

... dag idag! Det enda negativa väl väl att rainbowbrallorna från Molo hade en missfärgning så jag får skicka tillbaka dem. Fanns inga andra att byta med heller. :(

Mamma gick en promenad med Love så jag hann mysa lite med Ludvig. Idag innebar det att vi läste Byggare Bob-boken sju gånger. Eller ja, jag läser de två första sidorna sedan börjar han bläddra snabbt och är bara intresserad av att peka ut Skopis och Menta och Bandis och nån ny som heter Benny.

Sedan fick vi besök av Johanna och Folke. Love var vaken nästan hela tiden och bara flinade när han skulle äta så all mjölk rann ur munnen på honom.

Molly hade med sig två kompisar hem från skolan och Ludvig är så kär i den ena tjejen så han hängde efter dem som en jobbig svans non stop. Som tur är så gillar de ju den lilla skiten så han får vara med för det mesta. Vi skulle göra sockervadd också i Mollys dyra sockervaddsmaskin som vi använt typ två gånger, men det luktade bara bränd plast så vi hoppade det. :D

Sedan när Mattias kommit hem, gick vi iväg och kollade när Molly spelade klassfotboll. De vann med 2-1 mot grymmaste laget, så nu blir det semifinal den 31:a maj! Love sov sött i vagnen och Ludvig sprang omkring och lekte med de större barnen. Molly stötte väl i bollen tre gånger denna match, nytt rekord. Iofs var en av gångerna hands, men ändå! Hahaha!!

Love somnade för kvällen för en halvtimme sedan, så nu ska jag kolla på season finale av Desperate Housewives!

Inga kommentarer: