fredag 29 juli 2011

Yes, we are...

... here. Framme, uppackade och redo för staden som aldrig sover. Speciellt i det här hotellrummet där jag legat vaken sedan 04:00 amerikansk tid.

Men iallafall. Landade en halvtimme innan utsatt tid - men vad fick vi för det? Ringde vår car service inte mindre än fyra gånger innan den äntligen dök upp! En timme efter att ha hämtat väskorna och gått igenom tullen behagade chauffören dyka upp. Jag var vansinnig och tog fram den lilla sovande aggressiva amerikanen inom mig. "This is bullshit. BULLSHIT!!!"

Efter att ha checkat in på hotellet och inspekterat det lilla dockrummet, skyndade vi oss iväg till Macy's, så Molly fick köpa den dära parfymen hon trånat efter.

Å sen en taxi ner till Lower East Side, där mina darlings äntligen fick träffas efter nästan tolv år av längtan! Pizza och cannolli i Little Italy - en sådan underbar start på resan.

Men eftersom vi ville trotsa jetlaggen och ställa om direkt, gick vi tillbaka till myllret vid Herald Square och shoppade lite till - ända tills klockan var 03:00 i lilla Mollys svenska huvud. Men inte en enda gång klagade hon! Istället konstaterade hon att hon vill flytta hit ♥

Inga kommentarer: