tisdag 15 september 2009

Klockan är kvart över...

... sex på morgonen här, och eftersom jag brukar vara vaken vid den tidpunkten hemma, vill jag inte vara sämre här. Varför bryta några mönster, liksom?

Okej. Gårdagen. Flygresan gick bra. Malaysia Airlines får helt klart godkänt. Sämre mat och service än på SAS, men mycket bredare utbud av underhållning, vilket väger upp för ganska mycket när man flyger i över åtta timmar.

Lång väntan i tullen på Newark, eftersom man måste lämna fyra fingeravtryck och bli fotograferad för att få komma in i landet. Och resan till hotellet tog superlång tid, men delvis berodde det på att det var en massa gator som var avstängda på grund av Obamas besök.

Hotellet är alldeles smashing faktiskt. När man ringer ner till receptionen svarar de automatiskt "Good afternoon, how may I help you Mrs Lindqvist?". Sängen är en gudagåva, det är tyst och mörkt och ja... det är super faktiskt! Vi fick ett fruktfat levererat från hotelledningen som en liten gåva på bröllopsdagen. På eftermiddagen när vi kom hem igår hade de varit inne och bytt handdukar och bäddad upp sängen inför kvällen. Ha!
Rummet

Badrummet
Utsikt från ena fönstret - vi bor på femtonde våningen

Utsikt från andra fönstret - Empire State Building till vänster
Sen skulle vi "ta en sväng inne i stan", för att få presentshoppandet undanstökat. Men vanliga converse går som sagt inte att få tag på här! De ska vara knallrosa med gröna ränder och gul sula, typ sånt. Det är fashion här det.

Dessutom hamnade vi på tusen andra ställen. :)
Mattias och jag handlade födelsedagspresenter till mig...
... å påsen innehåller tre såna här små fina paket!!!
Sephora såklart!
Lite GAP till Love
Abercrombie & Fitch till Mattias
Jag älskar när en storstad vaknar till liv. Försökte få med belysningen på Empire State men det blev bara gröt... men ett ganska coolt kort. :)

1 kommentar:

K sa...

Aa, njut av semestern Maria...så kanske vi kan ses nån gång, typ i februari. :D Skämt åsido, vore great att träffas o snacka skit en stund. :) Kram!