måndag 13 juni 2011

Här är det big dramas...

... med den där lilla drottningen vi har boende hos oss. Sedan ett par månader har hon nämligen en boyfriend, vilket jag har varit strängeligen förbjuden att blogga om. Men jag kans avslöja att det är den snyggaste killen i klassen. Och en mycket kärlekskrank sådan. Varje dag skickar han sms både till Molly och hennes kompisar och undrar om hon inte älskar honom längre. Typ så. (I vuxen ålder hade jag istället beskrivit honom som en efterhängsen och störig jävel, men inte nu.)

Iallafall så hade väl han tröttnat på att vara så när Molly hela tiden är så av. Så igår gjorde han slut. Och då var det stora tunga tårar, och kompisartilleriet ringdes in, och helt plötsligt var allt bra och de var ihop igen.

Men sen så har vi ju det dära bestående problemet med humöret. Hot och mutor om vartannat för att få bukt med det där förbannade attityden. Nu senast är hotet om indragen mobiltelefon om det inte blir skärpning! När blev det såhär?

1 kommentar:

Monkan sa...

Åh herregud...en fas alla ungar går igenom och jag tror jäntor är snäppet värre än killarna !
Har själv två pojkar men har ju hört kollegor som nästan gått på knäna för sina tonårsdöttrar, rivit sitt hår och hamnat på pysket typ...lycka till med drottningen :)
kram Monika