måndag 6 juni 2011

Det där oplanerade mötet...

... med David i lördags, drog fram en hel del fina minnen. Dels hur han brukade leka med Barbie ihop med Molly som bara var fyra år då. Men också hur förjävla roligt vi hade ihop när det bara var vi vuxna.

Det var sommar och fest och nykärt och hejbaberiba. 2004 såg vi alltså ut såhär. Man kan knappt tro att det är vi! Mattias hade någon slags färgad tantfrisyr och jag var smal som en pinne efter ett antal mycket olyckliga månader. Men livet vände, det gör ju det, och här var jag så grymt lycklig över att ha träffat Den Stora Kärleken.


Åsså var det sena partykvällar med David dårå. Här satt vi under fläkten och rökte och drack Xider kaktus lime som var det senaste och lent och gott som saft i halsen. David hade dunväst trots att det var tjugofem grader ute. Och ett bh-band i håret.


Det fanns andra fina människor i mitt liv då också! Finaste Lara från Zimbabwe var ett vanligt inslag när det var fest. Ett par år senare rakade hon av sig håret och åkte till Indien och utbildade sig till yogainstruktör. Och för min del... det ser mest ut som ett väldigt misslyckat boob job alltså. En puppe uppe och en nere a´la Tori Spelling. Men det blir väl så efter lite ammande, ett ordentligt viktras och en illasittande push up-bh.

Inga kommentarer: