lördag 16 januari 2010

Herregud, det är ju nästan...

... högsommarvärme nu. Iallafall känns det så när det idag bara är två minusgrader ute.

Sommar ja... vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl det gamla vanliga med lite turer runtom i Sverige. Jag vet inte hur mycket semester jag kommer kunna ta ut heller, så vi får se. Vi har ju Thailandsresan att se fram emot nästa vinter såklart, så vi måste nog knipa igen plånboken lite.

Och så Florida nu i vår! Jag längtar otroligt mycket tills dess! Jag har rest runt en del i USA förut, med Mollys pappa - jag ska berätta mer om de resorna en annan dag. USA är ett fantastiskt land med helt galna kontraster beroende på vart man är - och jag älskar det!

Men nu då: Orlando, Fort Lauderdale och Miami. Det ska finnas superbra outlets, så lite shoppande blir det definitivt. Och så ska vi slappa och ligga på stranden. Och gå längs Ocean Drive och kolla in art deco-husen. Sedan ska vi komma överens om en attraktion att gå på i Orlando. Mattias vill till Sea World. Jag kanske vill till Universal Studios? Eller måste man till Disneyland? Mattias har varit i Florida förut, men det är första gången för mig.

Någon som har varit där och kan ge lite tips på vad man bara inte får missa?

1 kommentar:

Lisa sa...

Jag skulle absolut välja Universal Studios framför Disney World. Var väl 10 år sen jag var där, men så här i efterhand kommer jag bara ihåg köerna på Disney och attraktionerna på Universal...