tisdag 19 januari 2010

Love var tillbaka på...

... dagis idag. Ludvig kvar hemma med febersvängningar åt alla möjliga håll - men han har slutat kräkas iallafall.

Lallar omkring här hemma och försöker gilla läget. Det finns mycket att tänka på.

Molly har sökt till musikklass på Norrstrandsskolan från det att hon börjar mellanstadiet. Nu var hon och skulle sjunga upp igår, och det gick väl sådär. Jag är mycket irriterad över att en kommunal skola har inträdesprov för nioåringar! Man skulle lätt kunna säga att jag har eldat upp mig över detta. Jag gillar inte elitistiskt tänk när det gäller barn. Som när Molly var liten och jag ville sätta henne på ett populärt föräldrakooperativ i närheten. Då fick jag till svar att flickor i hennes åldersgrupp inte var vad de sökte just då. En ettåring som inte var önskvärd. Fy fan.

Men så jävla skön hon är, denna dotter! Hon hade blivit ovän med pappan i helgen, som sagt till henne: "Herregud, vad du är lik din mamma," och himlat med ögonen. Då svarade hon: "Men vad bra! Jag tycker mamma är jättefin så jag blir bara glad när du säger att jag är lik henne!"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min vän!
Skönt att dina gossar är på bättringsvägen! Va ju bara tvungen att kommentera ang. det Molly hade sagt till sin pappa! Go girl!!!! =)
Du har verkligen en skön dotter!!! Skinn på näsan skulle man väl kunna säga och det är bra, det kommer hon komma långt med! Jag hejjar på Molly i alla lägen!!!! =)
Må så gott nu och sköt om er!!

Kramizar Jennie E (Kling)

Anonym sa...

Bra Molly!!!!!!
Bonusfarmor kramar dig!!!!

Anonym sa...

Way to go Mollan!!!